Announcement

Collapse

Recent upgrades completed...

The regular login form is in the upper right. Don't ask me why... problems? We can help.
See more
See less

CEL, Code...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CEL, Code...

    I got a CEL on my '03 TJ, 4.0L.
    P0122
    TPS/Pedal Position Sensor A Circuit
    Low Input

    Anyone know what & where I should check?

    TIA

    Steve
    All slow and no show

  • #2
    How is it running?

    I'd suggest cleaning or replacing the TPS. Some info here:
    http://www.jeepforum.com/forum/f9/er...-p0122-503282/
    If we aren't supposed to eat animals, then why are they made out of meat?

    http://jeep.matandtiff.com/

    Truth is treason in the empire of lies. -Ron Paul

    Comment


    • #3
      It runs fine. Idles good and it doesn't sound bad. Throttle response normal. I'll follow what they did in the JF. with the TPS.

      Thanks
      Steve

      PS, Ever since the hack at Jeep Forum & Wrangler Forum happened, I haven't been able to reset my passwords or login. I'm probably jumping through the wrong hoops. Maybe I need to sneak under them.
      Last edited by alittleoff; 02-14-17, 09:28 PM.
      All slow and no show

      Comment


      • #4
        Update on the TPS. I finally replaced it. With much effort and a second torx socket driver on hand, also a make it or break it attitude, the screws broke free. It's been about 2 months and so far so good, no code.

        Steve
        All slow and no show

        Comment


        • #5
          Got the same code. Cleaning the electrical connector in the TPS assembly solved the issue.

          Comment

          Working...
          X