Announcement

Collapse

Welcome aboard!

Have a question? See if we can help!
See more
See less

It went back in again!!

Collapse

Ad Widget

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • It went back in again!!

    Well guys it went back into the shop this morning, seems to have a broken clutch cable, and no teling whatelse, my mech. is supposed to call me here in about a hour, so i'll let you guys know then,this is starting to suck a**!
    Joshua




    "You Ain't No Real Hawaiian!"

  • #2
    that is horrible news! do you snow jeep?
    :gun:'99 TJ Sport:gun:

    Comment


    • #3
      well turns out the slave cylinder broke;one of the things that was being fixed the first time,i gotta call him here in a few minutes and check on progression,let you guys know then!
      Joshua




      "You Ain't No Real Hawaiian!"

      Comment


      • #4
        i hope these people stand behind their work, and you don't have to pay again :yawn:
        :gun:'99 TJ Sport:gun:

        Comment


        • #5
          man that sucks. hope it gets worked out
          [COLOR=blue]Chris[/COLOR]
          SAVE JOHNSON VALLEY!!! - CLICK HERE
          Ya Savvy?

          Motech Performance

          Comment


          • #6
            I just talked to him and he siad that the slave cylinder hasn't been delivered yet, but should be there soon, so hopefully I'll have her back by the end of the day!!
            Joshua




            "You Ain't No Real Hawaiian!"

            Comment

            Working...
            X